سالم زيبا سالم زيبا .

سالم زيبا

خشخاش: خواص، مضرات، نحوه ي مصرف اصولي و همه نكات مهم ديگر

طبق نظر حكماي طب سنتي طبيعت آن سرد و تر مي‌باشد. بذر خشخاش دانه اي از گياه خشخاش است. افراد براي درمان آسم، يبوست، سرفه، اسهال ناشي از عفونت، مشكلات خواب و تشخيص بيماري به نام فيستول وزيكوانتريك، خشخاش را بصورت خوراكي مصرف مي كنند. در غذاها از تخم خشخاش در تهيه كيك، شيريني، نان يا فرني استفاده مي شود. در صنعت، از روغن بذر خشخاش براي تهيه صابون، رنگ و لاك استفاده مي شود.

مواد تشكيل دهنده

در خشخاش حدود ۲۵ نوع آلكالوئيد يافت مي‌شود كه مهمترين آنها عبارتند از مرفين، كودئين، تبائين، ناركوتين، نارسئين و پاپاورين و بعلاوه وانيلين، وانيليك اسيد، پي‌هايدروكسي ستيرن، فوماريك اسيد، دي‌ال لاتيك اسيد، بنزيل الكل، هايدروكسي سينكوني نيك اسيد، فتاليك اسيد، همي پي نيك اسيد، ام همي پي نيك اسيد، مكونين، يك تركيب معطر و غيره در آن تشخيص داده شده است در دانه‌هاي خشخاش نيز روغن ثابت، كمي پاپاورين و مورفين تشخيص داده شده است.

براي تشخيص فيستول وزيكو انتريك مفيد است

تحقيقات نشان مي دهد كه از آزمايش بذر خشخاش مي توان براي تشخيص بيماري اي به نام فيستول وزيكوآنتريك استفاده كرد. براي اين آزمايش افرادي كه ممكن است فيستول وزيكوانتريك داشته باشند، ۳۵ تا ۲۵۰ گرم بذر خشخاش را كه در يك ماست يا نوشيدني مخلوط شده مي خورند. پس از ۴۸ ساعت ادرار فرد تحت نظر گرفته مي شود. اگر دانه خشخاش در ادرار ديده شود، فرد به ابتلا به فيستول وزيكوآنتريك تشخيص داده مي شود.

خواص در طب سنتي

ادامه مطلب لينك زير:

خشخاش


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۸:۱۸ توسط:رادين موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :