سالم زيبا سالم زيبا .

سالم زيبا

برنج سفيد: خواص، مضرات، ميزان مصرف استاندارد و مقايسه با برنج قهوه اي

برنج غذاي اصلي بيش از نيمي از جمعيت جهان است و در ساير مناطق جهان نيز رواج دارد. تقريبا ۲۵۰۰۰ گونه برنج در سراسر جهان وجود دارد، اما رايج ترين آن ها برنج سفيد و برنج قهوه اي است. اگرچه برنج قهوه اي از اين دو سالم تر است، اما برنج سفيد بيش تر مورد توجه مردم قرار مي گيرد. اين برنج آسياب شده است و فاقد پوسته، سبوس و جوانه مي باشد و به عنوان برنج سفيد شناخته مي شود. سپس دانه هاي برنج جلا داده مي شوند تا ظاهري روشن، سفيد و براق پيدا كنند. برنج سفيد فوايد درماني زيادي دارد، از جمله تأمين انرژي سريع و فوري، كمك به حركات خوب روده و تأمين منبع ضروري ويتامين B1 براي بدن. به خواندن ادامه دهيد تا از ارزش غذايي برنج سفيد مطلع شويد و همچنين با مزاياي سلامتي و تغذيه اي آن آشنا گرديد.

ارزش غذايي برنج سفيد

  • مقدار برنج سفيد (پخته شده): ۱ فنجان
  • وزن كل برنج سفيد (پخته شده): ۱۵۸ گرم
مقدار مواد غذايي
  اجزاي اصلي
۴٫۲ گرم پروتئين
۱۰۸ گرم آب
۰٫۶ گرم بقايا
  كالري ها
۲۰۵ (۸۵۸ كيلو ژول) كالري مجموع
۱۸۵ (۷۷۵ كيلو ژول) كالري از كربوهيدرات
۳٫۷ (۱۵٫۵ كيلو ژول) كالري از چربي
۱۶٫۲ (۶۷٫۸ كيلو ژول) كالري از پروتئين
  كربوهيدرات ها
۴۴٫۵ گرم كربوهيدرات مجموع
۰٫۶ گرم فيبر خشك
۰٫۱ گرم قند
  چربي و اسيدهاي چرب
۰٫۴ گرم چربي كل
۰٫۱ گرم چربي اشباع
۰٫۱ گرم چربي تك غير اشباع
۰٫۱ گرم چربي چند غير اشباع
۲۰٫۵ ميلي گرم اسيد چرب امگا ۳ مجموع
۹۸ ميلي گرم اسيد چرب امگا ۶ مجموع
  ويتامين ها
۲٫۳ ميلي گرم نياسين
۰٫۱ ميلي گرم ويتامين B6
۹۱٫۶ ميكروگرم فولات
۰٫۶ ميلي گرم پانتوتنيك اسيد
۳٫۳ ميلي گرم كولين
  مواد معدني
۱۵٫۸ ميلي گرم كلسيم
۱٫۹ ميلي گرم آهن
۱۹ ميلي گرم منيزيم
۶۸ ميلي گرم فسفر
۵۵٫۳ ميلي گرم پتاسيم
۱٫۶ ميلي گرم سديم
۰٫۸ ميلي گرم روي
۰٫۱ ميلي گرم مس
۰٫۷ ميلي گرم منگنز
۱۱٫۹ ميكروگرم سلنيوم

ادامه مطلب لينك زير:

برنج سفيد: خواص، مضرات، ميزان مصرف استاندارد و مقايسه با برنج قهوه اي


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۳:۵۶ توسط:رادين موضوع:

اثرات تمر هندي بر لاغري، فشار خون، كبد، پوست و مو +نحوه مصرف

تمر هندي داراي مصارف زيادي براي مقاصد مختلف مانند بواسير و دندان ها است. بسياري از غذاها در كشورهاي مختلف جهان با استفاده از تمر هندي تهيه مي شوند. تمر هندي با طعم ترش و شيرين بسيار عالي، فوايد زيادي براي سلامتي دارد. طعم ترش آن مي تواند به هضم غذاهاي مصرفي توسط بدن كمك مي كند و منجر به سلامتي با ايجاد يك ذهن تازه مي شود.

۱-مزاياي تمرهندي براي پوست

صورت انسان هنگام خروج از منزل به دليل آلودگي و ساير دلايل مختلف در فضاي باز، كثيف مي شود. در نتيجه با مشكلات پوستي متعدد مواجه مي ‌شويد. زندگي با آن مي ‌تواند آزار دهنده و اضطراب آور باشد. پوست درخشش را از دست داده و زشت مي ‌شود. يك چهره خوب با پوست خوب به طور ناگهاني تغيير كرده و خراب مي شود. در چنين شرايطي مي ‌توانيد به راحتي از آسيب ديدن پوست خود محافظت كنيد. براي اينكار بايد از آب ميوه تمرهندي استفاده كنيد كه از آنتي اكسيدان هايي با ويتامين C و A تشكيل شده است. 

اين امر به مبارزه با راديكال ‌هاي ايجاد شده روي پوست و صورت كمك مي‌كند. التهاب و سوزش ايجاد شده در پوست، هنگام اعمال تمرهندي به پوست تسكين مي ‌يابد. بعلاوه پوست را سفيد و سالم نگه مي ‌دارد. آب تمرهندي همچنين داراي اسيدهاي آلفا هيدروكسيل به همراه فيبر و ويتامين B و C است. همه اينها براي از بين بردن سلول ‌هاي مرده پوست مفيد هستند. 

 

۲- مزاياي تمرهندي براي مو

موهاي روي سر احساس متفاوتي دارند. همه ما با استفاده از روش هاي بي شمار، از موهاي خود مراقبت مي كنيم. در اين حالت، اغلب موهايمان را با استفاده از محصولات برند، از دست مي دهيم. اما با استفاده از تمرهندي مي توان از ريزش مو جلوگيري كرد. اما برخي از افراد نيز قبل از سن مناسب موهاي خود را از دست مي دهند كه ناجور و زشت است. استفاده از انواع روغن، مواد مغذي و رنگ روي موها ممكن است به رشد آن ها آسيب برساند.

ادامه مطلب لينك زير:

اثرات تمر هندي بر لاغري، فشار خون، كبد، پوست و مو +نحوه مصرف


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۰:۰۵ توسط:رادين موضوع:

تشنج چيست؟ چند حقيقت راجب آن و روش هاي درمان خانگي موثر

صرع و تشنج مي توانند چيزهاي بسيار ترسناكي باشند. حدود ۲٫۵ ميليون فرد بالغ و ۷۱۱۴۶۷ كودك در آمريكا مبتلا به صرع هستند. اصطلاح صرع و تشنج اغلب به جاي هم استفاده مي شوند، اما مي توانند دو چيز متفاوت باشند. مهم است كه حقايق مربوط به تشنج را بياموزيد.

تشنج با صرع متفاوت است

صرع يك ​​اصطلاح است كه شامل تشنج هاي تكراري مي شود. تشنج ممكن است متفاوت باشد، اما همه آن ها شامل فعاليت الكتريكي غير طبيعي در مغز است. اين فعاليت الكتريكي، حركات بدن را تغيير مي دهد. گروه هاي سلولي و نوروني مغز باعث ايجاد امواج مي شوند كه حركات بدن، انديشه ها و احساسات را كنترل مي كنند.

هنگامي كه اين امواج بيش از حد رخ دهد، تشنج ايجاد مي شود. زماني كه فرد دچار تشنج مي ‌شود، به احتمال زياد هر بار دچار حمله مشابهي خواهد شد. تشنج به صورت كليشه اي است؛ اما تشخيص صرع زماني اتفاق مي افتد كه يك فرد دو تشنج داشته باشد كه شرايط آن ها با يكديگر ارتباطي نداشته باشد.
حدود ۱ نفر از هر ۱۰ نفر در ايالات متحده تشنج دارند. شما مي توانيد تشنج بدون صرع داشته باشيد، اما بدون صرع نمي توانيد تشنج داشته باشيد. تشنج ها مي توانند از چند ثانيه تا چند دقيقه به طول انجامند. انواع مختلف تشنج وجود دارد، اما همه آن ها را مي توان به دو گروه تقسيم كرد:

  1. تشنج عمومي اوليه اين نوع تشنج در هر دو طرف مغز و روي مناطق وسيع تاثير مي گذارد.
  2. تشنج جزئي اين تشنج در نواحي كوچك مغز شروع شده و مي تواند به سرعت به ساير قسمت هاي مغز گسترش پيدا كند و گسترده شود.

۱- چندين نوع تشنج وجود دارد

برخي از تشنج ها به سختي قابل ديدن هستند، در حالي كه برخي ديگر بسيار چشمگير هستند. علائم تشنج مي ‌تواند شامل پلك زدن سريع و يا به سادگي نگاه خيره به محيط باشد. برخي ديگر نشانه ‌ها ممكن است باعث شوند كه فرد براي چند دقيقه بسيار گيج به نظر برسد. با اين حال، برخي ممكن است هوشياري خود را از دست بدهند، به زمين بيفتند و براي چند دقيقه انقباضات عضلاني اسكلتي داشته باشند و پس از آن دچار سردرگمي شوند.

ادامه مطلب لينك زير:

تشنج چيست؟ چند حقيقت راجب آن و روش هاي درمان خانگي موثر


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۰۵:۰۴ توسط:رادين موضوع:

خواص و عوارض ثابت شده علمي گل كلم و چند دستور غذايي خوشمزه با آن

هنگام صحبت درباره غذاهاي سالم، به خصوص سبزيجات، هميشه خواهيد شنيد كه بهتر است از سبزيجات رنگي استفاده كنيد. بنابراين وقتي به سبزيجات فكر مي‌كنيم؛ اسفناج سبز، فلفل دلمه ‌اي قرمز و هويج نارنجي را تصور مي ‌كنيم. اما برخي سبزيجات سفيد وجود دارند كه به همان اندازه سالم هستند. سبزيجات سفيد شامل قارچ، ‌سير، سيب‌زميني، پياز و گل‌كلم هستند. گل كلم سبزي بسيار سالمي است. اين يك گياه ساليانه است و متعلق به جنس Brassica مي باشد. گل كلم نوعي كلم وحشي است.

حقايق جالب گل كلم

  • نام آن از كلمه ايتالياييcauli-fiori گرفته مي شود. منشا گل كلم آسياي صغير و مديترانه است
  • اعتقاد بر اين است كه از ابتداي قرن شانزدهم در آشپزخانه استفاده شده است
  • بزرگترين توليد كننده گل كلم، چين و هند است
  • فقط گل و يا قسمت سفيد اين سبزي استفاده مي شود. گل را مي توان بصورت خام، پخته شده، برشته شده، بخار پز يا ترشي، مصرف كرد
  • گل ها روي يك درخت رشد مي كنند كه معمولا ۲۰ تا۸۰ سانتي متر ارتفاع دارد. جوانه هاي سفيد، سبز، قرمز يا زرد زماني ظاهر مي شوند كه حدود ده برگ در بالاي آن بوجود آيد
  • هنگام استفاده از گل كلم، مي توانيد از برگ هاي آن به همراه ديگر سبزيجات براي پخت سوپ استفاده كنيد
  • جوشاندن گل كلم، نبايد بيش از حد طول بكشد، زيرا مي تواند ارزش غذايي آنرا كاهش دهد ( ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كافي ست) براي نگهداري، بايد آن را در يخچال و پوشيده در كيسه هاي پلاستيكي و يا كاغذي نگهداري كنيد. با اين حال، بايد در پنج روز آنرا بخوريد. چون پس از پنج روز، مي تواند ارزش غذايي خود را از دست بدهد
  • گل كلم شسته شده نبايد بيش تر از دو روز باقي بماند
  • گل كلم را مي توان بصورت خام و يا پخته شده، و در زمستان اگر در بازار موجود نباشد، بصورت گل كلم ترشي مصرف كرد

تنوع رنگ گل كلم

شايع ترين رنگ گل كلم، سفيد است. با اينحال، گل كلم در رنگ هاي مختلفي بر اساس انواع آن ظاهر مي شود. آنها مي توانند به رنگ بنفش، نارنجي و سبز ظاهر شوند. اخيرا گل‌كلم بسيار محبوب شده ‌است زيرا مطالعات نشان داده‌اند كه براي مبارزه با انواع مختلفي از سرطان‌ ها استفاده مي شود، از جمله:

  • سرطان سينه
  • سرطان ريه
  • سرطان تخمدان
  • سرطان مثانه
  • سرطان روده بزرگ

ادامه مطلب لينك زير:

گل كلم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۳۵:۰۴ توسط:رادين موضوع:

تمام درمان هاي خانگي و روغن هاي كاملا موثر سلوليت كه بايد بشناسيد (قطعي)

سلوليت همان انباشته شدن چربي زير پوست است. راههاي متعددي براي درمان آن گفته مي شود كه بسياري از آنها فقط نظر شخصي مي باشند. در اين مطلب از جديدترين يافته هاي پزشكي مجلات معتبر اروپايي كمك گرفته ايم تا تنها روشهاي خانگي موثر درمان سلوليت را به شما معرفي كنيم.

نكته بسيار مهم: يكي از بهترين روشها براي كمك به درمان سلوليت كاهش وزن است كه بهترين روشهاي كاهش وزن سريع را در اينجا توضيح داده ايم!

۱- خاك سبز

خاك سبز در بالاي ليست درمان ‌هاي خانگي براي خلاص شدن از شر سلوليت، قرار دارد. بعلاوه گردش خون و لنف را تحريك مي‌كند و ناخالصي‌ ها، چربي‌ ها و سلول ‌هاي مرده پوست را جذب مي ‌كند. هم چنين براي ترميم و تقويت بافت همبند بسيار موثر است.

چه كاري بايد انجام شود:

  • نصف فنجان خاك سبز و جلبك دريايي را مخلوط كنيد.
  • يك چهارم فنجان آب ليمو ترش، ۱ قاشق سوپ خوري عسل ارگانيك و ۳ قاشق غذا خوري آب داغ اضافه كنيد.
  • اين خمير نرم را براي چندين دقيقه روي مناطق تحت تاثير قرار داده و با استفاده از حركات دايره اي شكل ماساژ دهيد.
  • پوشش پلاستيكي را روي ناحيه بگذاريد و ۳۰ دقيقه صبر كنيد.
  • اين درمان را حداقل يك ‌بار در هفته تكرار كنيد.

۲- آب بنوشيد

از آنجايي كه سموم در سلوليت انباشته مي شوند، يكي از بهترين راه هاي طبيعي براي از بين بردن سلوليت، مصرف آب بيش تر است. بنابراين تنها زماني كه بدن به اندازه كافي آب داشته باشد، سموم شسته مي شوند. زيرا قادرند روي ارگان هاي بدن تاثير بگذارند.

ادامه مطلب لينك زير:

تمام درمان هاي خانگي و روغن هاي كاملا موثر سلوليت كه بايد بشناسيد (قطعي)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۳۱:۴۶ توسط:رادين موضوع:

كدام قسمت مرغ براي خوردن بهتر است؟ مقايسه ارزش غذايي و كالري

مرغ يكي از گزينه هاي محبوب پروتئين بدون چربي است. به علاوه ، طبخ آن در خانه و بيشتر رستوران ها آسان است. غذاهاي مرغي را مي توان تقريباً در هر منوي مشاهده كرد ، فارغ از اينكه از چه نوع غذاهايي استفاده مي كنيد. اما ممكن است كنجكاو باشيد كه چه مقدار كالري در مرغ وجود دارد. قسمتهاي مختلف مرغ شامل سينه ، ران ، بال و ساق ران مرغ است. هر قسمت حاوي تعداد كالري متفاوت و نسبت متفاوتي از پروتئين به چربي است. در اين مطلب، محتواي كالري و پروتئين هر قسمت مرغ را برايتان آورده ايم.

سينه مرغ: ۲۸۴ كالري

سينه مرغ يكي از محبوب ترين قسمت هاي مرغ است. اين پروتئين زياد و چربي كمي دارد ، و يك انتخاب عالي براي افرادي است كه سعي در كاهش وزن دارند.

يك سينه مرغ پخته بدون پوست ، بدون استخوان (۱۷۲ گرمي) داراي مواد غذايي زير است:

  • كالري: ۲۸۴
  • پروتئين: ۵۳٫۴ گرم
  • كربوهيدرات: ۰ گرم
  • چربي: ۶٫۲ گرم

يك وعده ۱۰۰ گرمي سينه مرغ ، ۱۶۵ كالري ، ۳۱ گرم پروتئين و ۳٫۶ گرم چربي دارد. اين بدان معناست كه تقريبا ۸۰٪ كالري موجود در سينه مرغ از پروتئين و ۲۰٪ از چربي حاصل مي شود.

به خاطر داشته باشيد كه اين مقادير مربوط به سينه مرغ ساده و بدون مواد افزودني است. پس از شروع به پختن آن در روغن يا اضافه كردن ماريناد يا سس ، كل كالري ، كربوهيدرات و چربي را افزايش مي دهيد.

ادامه مطلب لينك زير:

كدام قسمت مرغ براي خوردن بهتر است؟


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۲۸:۴۲ توسط:رادين موضوع:

بيماري سلياك (التهاب روده) چيست؟ درمان هاي خانگي و همه نكات مهم

بيماري سلياك يك اختلال گوارشي است كه به روده كوچك آسيب مي رساند. اين بيماري با خوردن غذاهاي حاوي گلوتن ايجاد مي شود. گلوتن يك پروتئين است كه به طور طبيعي در گندم، جو و چاودار يافت مي شود و در غذاهايي مانند نان، پاستا، كوكي ها و كيك ها وجود دارد. بسياري از مواد غذايي از پيش بسته بندي شده، رژ لب ها، محصولات پوست و مو، خمير دندان، مكمل هاي ويتامين و مواد مغذي و به ندرت داروها حاوي گلوتن هستند.

چند نكته
بيماري سلياك مي تواند بسيار جدي باشد. اين بيماري به روده كوچك صدمه مي زند
اين بيماري مي تواند مشكلات گوارشي طولاني مدت ايجاد كند و بدن را از تمام مواد مغذي مورد نيازش دور كند
سلياك مي تواند بر بدن در خارج از روده تاثير بگذارد
بيماري سلياك متفاوت از حساسيت گلوتن يا عدم تحمل گندم است
اگر حساسيت گلوتن داريد، ممكن است علائم مشابه بيماري سلياك مانند درد شكم و خستگي داشته باشيد
اين بيماري اغلب در زنان ديده مي شود
اگر فردي در خانواده داراي اين بيماري باشد احتمال ابتلا به سلياك وجود دارد.
بيماري سلياك همچنين در ميان افراد مبتلا به ديگر بيماري هاي خاص مانند سندروم داون، سندروم ترنر و ديابت نوع ۱ شايع است.
از هر ۱۴۱ نفر آمريكايي، يك نفر داراي بيماري سلياك است، اما اغلب آن را نمي شناسند
برخلاف بيماري سلياك، حساسيت گلوتن به روده كوچك آسيب نمي رساند
بيماري سلياك با آلرژي گندم نيز متفاوت است. در هر دو مورد، سيستم ايمني بدن به گندم واكنش نشان مي دهد. با اين حال، برخي از علائم آلرژي هاي گندم مانند خارش چشم يا تنفس مشكل، با بيماري سلياك متفاوت است. بعلاوه آلرژي گندم باعث آسيب دراز مدت به روده كوچك نمي شود.

افراد مبتلا به سلياك با چه مشكلات ديگري مواجه هستند؟
بيماري آديسون
بيماري هاشيموتو
سيروز صفراوي اوليه
ديابت نوع ۱

ادامه مطلب لينك زير:

بيماري سلياك (التهاب روده) چيست؟ 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۲۱:۱۷ توسط:رادين موضوع:

بيلي روبين چيست؟ معناي بالا يا پايين بودن آن و رژيم غذايي مناسب

بيلي روبين توسط تجزيه گلبول هاي قرمز در بدن تشكيل شده است. در واقع كبد به تخريب آن كمك مي كند. سطح بالايي از بيلي روبين مي تواند منجر به زردي شود. اين اختلال با علامت زرد شدن پوست و چشم به راحتي قابل تشخيص است. چون در هنگام تولد، كبد هنوز قادر به پردازش بيلي روبين نيست، بسياري از نوزادان با بيلي روبين بالا متولد شده و باعث ايجاد بيماري زردي نوزاد مي شوند. اين وضعيت موقت است كه معمولا ظرف چند هفته به طور خودبه خود حل مي شود. بر طبق اطلاعات جديد چندين مجله معتبر پزشكي در سراسر دنيا در اين مطلب مي خواهيم بگوييم كه بيلي روبين چيست؟ همچنين معناي بالا يا پايين بودن آن و رژيم غذايي مناسب براي درمان آنرا معرفي مي كنيم.

زردي يا يرقان چيست؟

كودكان مبتلا به زردي پوست، چشمان زرد رنگي دارند. اين امر به خاطر وجود مقدار زياد بيلي روبين در خون آنهاست. بيلي روبين تركيبي زرد رنگ است كه از شكست طبيعي سلول هاي خون به جود مي آيد. كبد بيلي روبين را از خون پاك كرده و آنرا به روده ها منتقل ميكند تا از بدن خارج شود.

كبد نوزاد تازه متولد شده به خوبي كبد يك بزرگسال بيلي روبين را از خون او پاك نميكند. زردي زماني روي ميدهد كه توليد بيلي روبين سريعتر از قدرت كبد براي شكستن و دفع آن اتفاق بيافتد. اكثر انواع بيلي روبين به خودي خود درمان ميشوند. انواع ديگر نياز به درمان جهت كاهش سطح بيلي روبين دارند.

ادامه مطلب لينك زير:

بيلي روبين چيست؟ 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۱۷:۳۴ توسط:رادين موضوع:

ماش: خواص و مضرات، طبع و نحوه مصرف آن (طبق جديدترين تحقيقات)

ماش (Vigna radiata) در چين ، يك غذاي بسيار محبوب به ويژه در ماه هاي تابستان است. آنها در هند ، چين و آسياي جنوب شرقي كشت مي شوند. هند بزرگترين توليد كننده ماش با بيش از ۵۰ درصد از توليد جهان است اما تقريبا كل توليد خود را مصرف مي كند.

 

يك داروساز و پزشك بسيار مشهور باستاني چيني ، لي شي ژن (۱۵۱۸-۱۵۹۳) در كتاب خود با عنوان Compendium of Materia Medica بيان كرد كه ” ماش نه تنها به عنوان يك منبع غني از مواد مغذي توصيه مي شود بلكه به عنوان دارو نيز شناخته ميشود. ”

 

ارزش غذايي

 

ماش ها منبع عالي ويتامين ها از جمله – ويتامين A ، ويتامين هاي گروه B (تيامين ، نياسين ، ريبوفلاوين ، فولات ، ويتامين B6 ، اسيد پانتوتنيك) ، ويتامين C ، ويتامين E ، ويتامين K ، مواد معدني – پتاسيم ، منيزيم ، كلسيم ، آهن فسفر ، مس ، روي و منگنز هستند.

 

  • اين لوبيا فاقد گلوتن است.
  • عدس يك جايگزين عالي براي ماش است.

 

مزاياي ثابت شده و علمي ماش

 

۱- از بيماري قلبي جلوگيري مي كند

 

مطالعه اي كه در سال ۲۰۱۱ در مجله سم شناسي انساني و تجربي منتشر شد ، نشان داد كه اين لوبيا در مهار اكسيداسيون كلسترول LDL بسيار مؤثر است.

 

آنها توانايي تنظيم سطح LDL را دارند زيرا آنتي اكسيدان هاي آنها به عنوان مهاركننده هاي راديكال آزاد عمل مي كنند و باعث كاهش التهاب و برطرف كردن آسيب به رگ هاي خوني مي شوند. 

 

۲- خواص ضد سرطاني دارد

 

اين لوبيا حاوي ايزوويتكسين فلاونوئيدها و vitexin است كه داراي عملكردهاي مهار راديكالهاي آزاد است. آنها به كاهش استرس اكسيداتيو ، عامل ايجاد كننده سرطان كمك مي كنند.

 

ماش از طريق مكانيسم هاي مختلف، رشد كبد انسان و سلولهاي سرطان دهانه رحم را سركوب مي كند و باعث متوقف كردن چرخه سلولي سرطان و مرگ برنامه ريزي شده سلول ميشود.

 

۳- پروتئين

 

ماش مقادير قابل توجهي پروتئين دارد ، تقريباً ۳٫۱۶ گرم پروتئين در هر فنجان ماش موجود است. دريافت پروتئين از غذاهاي گياهي به اين مع

 

ادامه مطلب لينك زير:

ماش: خواص و مضرات، طبع و نحوه مصرف آن 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۱۳:۴۹ توسط:رادين موضوع:

بادمجان: مضرات، خواص، طبع، نحوه مصرف و همه نكات مهم ديگر

بادمجان مزاياي سلامتي و زيبايي بسيار زيادي دارد ، اما با اين وجود، اهميت زيادي به آن داده نمي شود. به طور كلي ، اين گياه به عنوان يك سبزي شناخته مي شود اما از نظر گياه شناسي يك ميوه است.

بادمجان بومي كشور هند است اما هم اكنون در بسياري از مناطق جهان پرورش يافته است. اين سبزيجات عالي هستند و به دليل داشتن تعداد زيادي مواد مغذي مانند ويتامين ها ، مواد معدني ، آنتي اكسيدان ها ، فيبرهاي غذايي ، فوايد سلامتي و زيبايي زيادي دارند. در اين مطلب با مزاياي مهم سلامتي و زيبايي بادمجان آشنا خواهيم شد اما ابتدا به جدول ارزش غذايي بادمجان نگاهي بيندازيد:

مواد مغذي مقدار مواد مغذي مقدار
آب  ۷۵.۸ گرم سديم ۱.۶ گرم
كربوهيدرات ۴.۷ گرم منيزيم ۱۱.۵ گرم
پروتئين ۰.۸  گرم منگنز ۰.۲  گرم
نياسين ۰.۵  گرم چربي تام ۰.۲ گرم
ويتامين B6 ۰.۱ گرم فيبر غذايي ۲.۸ گرم
ويتامين C ۱.۸ گرم ويتامين K ۲.۹ ميكروگرم
كلسيم ۷.۴ گرم فولات ۱۸  ميكروگرم
پتاسيم ۱۸۹ گرم سديم ۱.۶ گرم

خواص و استفاده در طب سنتي

بادنجان مقوي معده، بازكننده‌ي انسدادها و گرفتگي‌هاي مجاري عروق بوده و مصرف آن با سركه قابض شكم، مدر بول (ادرار) و با روغن ملين طبع است.

بادنجان مسكن دردهاي گرم، خوشبوكننده عرق و برطرف‌كننده بدبويي زير بغل و كنج ران بوده، پاشيدن دنباله‌هاي خشك بادنجان بر موضع بواسير و ساير امراض مقعد كه با روغن بادام تلخ يا روغن بنفشه و يا بابونه چرب شده باشد مفيد است.

شستشوي دست و پا با آب سياه حاصل از خيساندن بادنجان براي رفع و خشك كردن عرق دست و پا مفيد بوده و مصرف خاكستر بادنجان سوخته با سركه به صورت خمير، در زدودن زگيل موثر است.

ادامه مطلب لينك زير:

بادمجان: مضرات، خواص، طبع، نحوه مصرف 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۰۸:۴۸ توسط:رادين موضوع: